Aktuale

aktuale 1
 

Koncert Festiv dhe Ekspozitë për nder të 12-vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës organizoi Koncert Festiv dhe Ekspozitë për nder të 12-vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, të premten, më 14 shkurt 2020, në orën 19:00, në Galerinë e Akademisë.

 

Fjala e kryetarit të ASHAK-ut, akademik Mehmet Kraja: https://youtu.be/LmgfheZPk4s

  • Fotografi nga ekspozita dhe koncerti festiv për nder të 12-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

    shkarko dokumentin